Om Hummelkläppen

Hummelkläppen är en revisions- och redovisningsbyrå som alltid strävar efter att hålla högsta servicegrad och tillgänglighet. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som alltid ska kunna erbjuda de resurser som behövs för alla situationer. Vi har en tradition av personligt engagemang och anpassar våra tjänster till kundernas individuella behov. Som fullservicebyrå erbjuder vi revision, redovisning, rådgivning, löner och HR under ett och samma tak, vilket i sig skapar ett mervärde för våra kunder.

Hos oss finns kvalificerade revisorer som tillsammans har en gedigen och bred erfarenhet av revisionsuppdrag i olika branscher och företagsformer. Våra redovisningskonsulter har stor vana att ta hand om en rad olika ekonomifunktioner och förenkla och effektivisera rutiner och administration. Alla medarbetare arbetar för att med hög kompetens och professionalism kunna ge kunderna den hjälp de vill ha och den de kanske inte visste fanns. Vår organisation präglas av korta kontaktvägar mellan medarbetare och gentemot kunder.

Nyhetsbrev

Få nyheter från Hummelkläppen direkt i din mejlbox. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VANLIGA FRÅGOR

Hur ser Hummelkläppens historia ut?

Hummelkläppen bildades 1990. Grundarna var tidigare aktiva inom en av Sveriges äldsta revisionsbyråer, Sjöåker Revisionsbyrå som bildades redan i början av 1920-talet. Sjöåker Revisionsbyrå var verksam i Stockholm, Värnamo samt Skellefteå och hade totalt ca 200 medarbetare när byrån var som störst.

Denna bakgrund har i viss mån satt sin prägel på vår verksamhet. Förutom att vi har stor erfarenhet från både små och stora företag så utgörs än idag en väsentlig andel av vår verksamhet av revisions- och konsultuppdrag för olika stiftelser, ideella föreningar och branschorganisationer.

Varifrån kommer namnet Hummelkläppen?

Hummelkläppen är även en ledfyr i Stockholms skärgård som ligger nordväst om farlederna till Jungfrufjärden (position N/O 59 08, 18 27).

Fyrbyggnaden är röd, 6,8 meter hög och byggd år 1930.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Hummelkläppen erbjuder redovisning, revision, rådgivning och lön & HR. Vi erbjuder även paketlösningar för fullservice.

Hummelkläppen kan agera som en hel, outsourcad ekonomiavdelning för ditt företag med alla de fördelar det innebär i form av flexibilitet, expertis på varje område, personal som är uppdaterad på alla regler och lagar, de senaste programvarorna och så vidare.

Vilka typer av företag och organisationer kan anlita er?

Hos Hummelkläppen finns kvalificerade revisorer som tillsammans har en gedigen och bred erfarenhet av revisionsuppdrag i olika branscher och företagsformer.

Förutom att vi har stor erfarenhet från både små och stora företag så utgörs en väsentlig andel av vår verksamhet av revisions- och konsultuppdrag för olika stiftelser, ideella föreningar och branschorganisationer.

Erbjuder ni några paketlösningar?

Vi arbetar utifrån fasta priser som ger dig tillgång till hela vår byrås kunskap och tillgänglighet. Kontakta oss gärna för mer information.

Arbetar ni digitalt?

Vi erbjuder digitala och molnbaserade lösningar och kan även hjälpa er med att digitalisera er verksamhet.

Kan ni hjälpa mig att starta företag i utlandet?

Hummelkläppen är medlemmar i DFK International som är världens sjunde största nätverk för revisions- och redovisningsbyråer. Vi kan med hjälp av våra kollegor erbjuda hjälp i nästan alla världens länder.

Medlemmar i DFK International väljs ut mycket noggrant för att garantera en hög kvalitet och servicenivå. Vi känner flertalet av medlemmarna personligen.

För mer information, kontakta Tommy Nilsson, ansvarig för internationella företag.

Ni sitter i Stockholm och jag i annan del av landet. Kan vi ändå samarbeta?

Ja, tack vare digitaliseringen så kan vi med samma effektivitet och enkelhet samarbeta med företag i hela Sverige och även internationellt.

Hur lämnar jag en spontanansökan för att jobba hos er?

Kontakta respektive avdelningsansvarig.

Lön & HR

Anelle Weigle

anelle.weigle@hummelklappen.se, 08 – 545 831 23

Redovisning

Lise-Lotte Björkholdt

lise-lotte.bjorkholdt@hummelklappen.se, 08 – 545 831 30

Rådgivning

Tommy Nilsson

tommy.nilsson@hummelklappen.se, 08 – 545 831 20

Revision

Mathias Fredriksson

mathias.fredriksson@hummelklappen.se, 08 – 545 831 20

Tar ni emot praktikanter?

Vi tar ofta emot praktikanter, både på redovisningsavdelningen samt vår Lön & HR-avdelning. Kontakta respektive avdelningsansvarig för mer information.

Lön & HR

Anelle Weigle

anelle.weigle@hummelklappen.se, 08 – 545 831 23

Redovisning

Lise-Lotte Björkholdt

lise-lotte.bjorkholdt@hummelklappen.se, 08 – 545 831 30

Rådgivning

Tommy Nilsson

tommy.nilsson@hummelklappen.se, 08 – 545 831 20

Revision

Mathias Fredriksson

mathias.fredriksson@hummelklappen.se, 08 – 545 831 20

Kontaktuppgifter

E-post: info@hummelklappen.se
Telefon: 08-545 831 20
Fax: 08-545 831 35
Besöks- & postadress: Villagatan 19, 114 32 Stockholm

Öppettider:
09.00-­17.00 med lunchstängt 11.30-12.30